Йоанна, известна като Drawly, публикува свои картини в сайта и Фейсбук страницата си,

...
Йоанна, известна като Drawly, публикува свои картини в сайта и Фейсбук страницата си,
Коментари Харесай

Българска художничка превзе интернет

Йоанна, известна като Drawly, разгласява свои картини в сайта и Фейсбук страницата си, само че на 2 януари напълно внезапно творбата й е оповестено във Фейсбук страница с над половин милион почитатели. Следва издание и от страница с над 1,1 млн. последователи и още едно от Фейсбук страница с половин милион фенове. За 24 часа картината й е забелязана от милиони консуматори по целия свят, „ харесана “ от над 35 хиляди и споделена от 20 хиляди.

Коментари, Facebook известия и имейли пълнят известията на художничката от през вчерашния ден насам, доста от тях с молба за изобразяване на картина по поръчка, доста от тях – просто с признателност и удивление.

Картината „ Разкаяние “ дружно с няколко сходни произведения Йоанна рисува преди към година, до момента в който се бори с тежък интервал в живота си. Както постоянно до тогава, изкуството й оказва помощ да изрази възприятията си и от това й олеква. Момичето обаче не чака интереса, който тази картина, както и друга от поредицата – „ Тревожност “ – ще провокират.

" Когато ги разгласих, срещнах непредвидена поддръжка и най-много признателност от хиляди хора по света “ , споделя Йоанна за предходния си огромен триумф. Миналата година по това време тя оглавява уеб страницата за изображения Imgur и картините й там са видени от половин милион души, а от собствената й Facebook страница „ Тревожност “ стига до над 1,1 млн. консуматори и сходно на днешните резултати има към 20 хиляди споделяния.

Въпреки достиженията си, Йоанна продължава да е сюрпризирана всякога, когато нейна творба получи голямо внимание и международно самопризнание и се пробва да отговори на допустимо най-вече хора. Много от тях настояват, че не са съумели да изразят какво усещат, преди да се натъкнат на нейната картина, а на други е помогнала да се почувстват доста по-добре, когато са видели, че има човек, който ги схваща изцяло.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР